zaterdag 31 juli 2010

Kamperen bij Bonni en Bompa. 17 juli 2010.

Er was afgesproken dat dochter, schoonzoon en kleinkinderen eens zouden komen kamperen in onze tuin. De weerman had voor enkele dagen mooi weer voorspeld, dus de tent werd opgezet.  Ik had een lijstje met de prijs voor een drankje, een ijsje of chips opgesteld, en met speelgeld hield ik mijn winkeltje open. Bij de buren mochten we in het zwembad komen zwemmen.
De schoonzoon  uitgezonderd, had iedereen zeer goed geslapen, alhoewel de kleintjes nog lang hadden liggen babbelen.
De volgende morgen stond op de keukentafel allerlei soorten beleg en broodjes en daar kon weer gewinkeld worden. 's Avonds kwamen ook nog mijn schoonouders en onze zoon  spagetti  eten en dat maakte allemaal te samen, een dag die in mijn hoofd gebeiteld is voor de rest van mijn leven. Het was echt een zeer gelukkige tijd.
Iedereen had het zo leuk gevonden dat er werd beslist om de tent te laten staan en enkele dagen later het nog eens over te doen. Je ziet, je moet geen verre reizen maken om eens andere indrukken op te doen en te genieten van simpele dingen.

Verjaardag

In mei vierden wij met o.a. een mooie taart de 6de verjaardag van onze kleindochter. Het was een prachtige taart : een Barbie met een prinsessenrok helemaal uit cake en bekleed met marsepein en crème. Nadat iedereen zijn stuk had gekregen, bleef er - oh spijtig ! - één grote chaos van cake en crème over !